lyssna var du vill

Tennisvänner är en podd som vill få dig att le hela vägen ut på banan. Tennisinspiration för kropp och själ till folk, som precis som vi själva har tennis som hobby, passion och fritidsfenomen. Lyssna direkt här eller sök upp Tennisvänner i din vanliga podcast-app. Vi hörs i podden!

tennisvänner-tennispodd-24.png

avsnitt 24

Vi summerar tennisåret och skålar för er, för tennisens framgångar och motgångar, för varandra och för tennisplaneten! Vi delar med oss av hur vi själva lyckats och snubblat med speltaktiken. Inte minst sjunger vi ut poddåret 2018 – Skål!

tennisvänner-tennisinspiration-23.png

avsnitt 23

Tennisvänners speltaktik! Vi dukar upp ett smörgåsbord av tips på hur du håller huvudet kallt på tennisbanan och vi kokar fond på hur du besegrar motståndaren. Vi grunnar på riktigt goda receptet på hur du blir okrossbar på tennisbanan. Välkommen till vår tennis-kokbok!

tennisvänner-podd-tennis-22.png

avsnitt 22

Vi djupdyker i tennismaterialen. Från blytejp till tennisracket så snygga att man vill slicka på dem. Vad är skillnaden mellan olika tennisbollar och hur ska man tänka när man ska stränga sitt tennisracket. Vi listar såklart också världens härligaste tennisbanor.